Casellina

Deze prachtige accommodatie ligt op ongeveer 25 kilometer ten zuid-oosten van Florence. De accommodatie was oorspronkelijk een boerderij en is 8 jaar geleden totaal gerestaureerd. In totaal beschikt "Casellina" over 3 vakantiewoningen. Alle appartementen zijn over twee verdiepingen verdeeld. Ze hebben allemaal een keuken en eet- en zitkamer. Het slaapgedeelte bevindt zich boven. De slaapkamers hebben elk een eigen badkamer met bad of douche. De agriturismo beschikt over een zwembad. Verder is er een terras met barbeque aanwezig. Ieder appartement is voorzien van tv en afwasmachine. Er is een algemene ruimte waar zich twee wasmachines bevinden voor gezamelijk gebruik.

Op deze locatie kunt u heerlijk van uw rust genieten, de natuur verkennen of de Italiaanse cultuur uw eigen maken. Florence is binnen drie kwartier te bereiken met de auto. Ook ligt er een station op slechts 3 kilometer afstand dat u naar Florence brengt. Ook zijn de steden Arezzo, Siena, Volterra, San Gimignano & de Chianti-streek makkelijk te bereiken. In het dorpje waar de accommodatie ligt vindt u een slager, bakker, kleine supermarkt, bar & restaurant. In de omgeving kunt u paardrijden en tennissen.

Indicatie prijzen:
4 persoons appartement (+ 2): vanaf € 575,00
6 persoons appartement: vanaf € 775,00
6 persoons appartement (deluxe): vanaf € 975,00

Klik hier om te zien waar de locatie zich bevindt in Florence.

Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen:
Naam
E-mail adres
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Uw vraag
 

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

Italiaanse wijnen - Italian wines