Venturina

Deze (74) Residences liggen op steenworp afstand van het strand vlakbij San Vincenzo (4 kilometer) aan de Etruskische Kust op het Toscaanse platteland. Allemaal zijn ze modern ingericht met privé deel zijn het resultaat van een restauratie van een boerenbedrijf. De 'nieuwere' appartementen zijn binnenin de grote tuin (80.000 m²) gebouwd en staan naast elkaar in een rij. De Residence beschikt over twee zwembaden.

Op locatie kan er gekozen worden uit voetbal, volleybal, basketbal of pingpong. Het ligt ideaal om te joggen of fietsen en in de buurt zijn ook een manege en tennisbaan. Speelatributen voor kinderen staan er door de hele tuin evenals tafels, ligstoelen en barbecues. Op slechts enkele kilometers afstand vindt u supermarkten, typische restaurants etc. Vanaf deze locatie zit u gemakkelijk in de Middeleeuwse stadjes: Populonia, Suvereto, Campiglia Marittima, Castagneto Carducci, Bolgheri en Massa Marittima. Verder kunnen uiteraard ook de grotere steden bezocht worden zoals Volterra, San Gimignano, Pienza, Florence, Pisa, Siena en Lucca.

Indicatie prijzen:
Per week: (afhankelijk of het een appartement in het boerenbedrijf is of een appartement in rij)
- Studio (2 personen): vanaf € 290,00
- 2-kamer appartement (2+2): vanaf € 310,00
- 3-kamer appartement (2+2+2): vanaf € 480,00  

Klik hier om te zien waar de locatie zich bevindt in Florence.

Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen:
Naam
E-mail adres
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Uw vraag
 

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

De Dom van Pisa / The church of Pisa