Accommodatie

Uw verblijf in Toscane
Door de vele mogelijkheden van hotels, Bed & Breakfast, Agritursimo, huisjes en appartementen kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Voldoet het aan uw eisen? Is er wel wat voor onze kinderen? Hoe ver of dichtbij zit het van...? Wat zijn de kosten per nacht of simpelweg: help (!!) ik spreek geen Italiaans. Ik ken diverse bedrijven/personen (o.a. Nederlanders) die huizen/appartementen in Toscane verhuren.

De getoonde accommodaties op mijn website heb ik persoonlijk bezocht waardoor ik er zeker van ben dat u in goede handen zult zijn gedurende uw verblijf. Mocht u meer informatie willen over een specifieke locatie of wilt u graag beschikbaarheid en prijzen weten, kijkt u dan onder de tab accommodatie naar de beschrijving van elke individuele accommodatie waar u vervolgens u vraag kunt sturen of reservering kunt maken. 

Hopelijk to snel in Toscane!

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

De toren van Pisa / Leaning tower of Pisa